ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

A Washingtoni Magyar Ház / American Hungarian Heritage House americanhungarianheritagehouse.org honlapjával célja a magyar kultúra és események, magyar értékek, az amerikában élő magyarság és a magyarság, valamint az amerikai kultúra iránt érdeklődő célközönség számára egy online felület biztosítása, amely kommunikációt megkönnyítve fontos információkkal szolgál.

Felhasználó a Honlap használatával elfogadja az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárul az alábbiakban meghatározott adatkezelésekhez.

ADATKEZELŐ ADATAI

A szolgáltató neve: American Hungarian Heritage House (továbbiakban: Szolgáltató)
A szolgáltató székhelye:
Levelezési címe:
Képviselő vezető: Stefan J. Fedor, President
Adószáma:
Elektronikus levelezési címe: sfedor55(kukac)gmail.com
Telefonszáma:

AZ ADATKEZELÉS JOGALAPJA

A személyes adatok kezelésének jogalapja az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Info.tv.) 5. § (1) bekezdés a) pontja szerint a Felhasználó önkéntes hozzájárulása alapján, valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény alapján kerül sor.

Szolgáltató a neki megadott személyes adatokat, azok valódiságát nem ellenőrzi. A megadott adatok megfelelőségéért kizárólag az azt megadó személy, Felhasználó felel.

 ADATFELDOLGOZÁS

Az adatokat kizárólag Szolgáltató munkatársai jogosultak megismerni, azokat nem teszik közzé, harmadik személy(ek) részére nem adják át.

 AZ ADATKEZELÉS CÉLJA

A Washingtoni Magyar Ház / American Hungarian Heritage House által folytatott adatkezelés általános célja:

  • ügyfeleink beazonosítása és nyilvántartása, valamint a regisztrációk és nevezések rögzítése
  • žügyfeleink tájékoztatása és marketingtevékenységünk biztosítása
  • žstatisztikák, elemzések összeállítása
  • žszolgáltatásaink folyamatos javítása, újabb események előkészítése

A rögzített személyes adatokat bizalmasan, az adatvédelmi jogszabályokkal és nemzetközi ajánlásokkal összhangban, a jelen nyilatkozatnak megfelelően kezeljük. Megteszünk minden olyan biztonsági intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

 TECHNIKAI ADATOK, SÜTIK

Az anonim látogatóazonosítók (sütik) olyan fájlok vagy információdarabok, amelyek a számítógépeden (vagy más internetképes készülékeiden, mint okostelefonodon vagy táblagépeden) tárolódnak, amikor meglátogatod a Washingtoni Magyar Ház / American Hungarian Heritage House weboldalát.

Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjunk különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen részed, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak.

Kétféle sütit használhatunk a americanhungarianheritagehouse.org oldalon, a munkamenet sütiket és az állandó sütiket. A munkamenet sütik ideiglenesek, azaz addig maradnak a készülékeden, amíg el nem hagyod az oldalt. Az állandó sütik sokkal tovább maradnak a készülékeden, előfordulhat, hogy egészen addig, amíg manuálisan ki nem törlöd őket.

Technikailag 3 sütit tárolunk www.americanhungarianheritagehouse.org oldalon

  • žNélkülözhetetlen sütik
    Ezek a sütik alapvetően ahhoz szükségesek, hogy a Washingtoni Magyar Ház / American Hungarian Heritage House oldala jól működjön. Lehetővé teszik, hogy mozogj webhelyeinken és használd a különböző funkciókat. Például a korábbi lépésekre, beírt szövegre való emlékezés megkönnyíti a használatot, amikor visszanavigálsz egy oldalra ugyanabban a munkamenetben Ezek a sütik nem azonosítanak egyénileg.
  • žTeljesítménnyel kapcsolatos sütik
    Ezek a sütik segítenek megérteni, hogy a látogatók hogyan lépnek kapcsolatba webhelyeinkkel azáltal, hogy információt szolgáltatnak a meglátogatott helyekről, arról, hogy mennyi időt töltenek az oldalon, és bármely problémáról, amivel találkoztak, mint például a hibaüzenetek. Ez segít nekünk a webhelyeink teljesítményének javításában. Ezek a sütik nem azonosítanak egyénileg. Az adatokat összesítve és névtelenül gyűjtik.
  • žMűködéssel kapcsolatos sütik
    Ezek a sütik lehetővé teszik webhelyeinknek, hogy emlékezzenek arra, miket választottál (mint például a felhasználónév, nyelv, vagy a régió, ahol tartózkodsz), hogy egy személyesebb online tapasztalatot nyújtsanak. Az ilyen sütik által gyűjtött információkban lehetnek személyesen azonosító adatok, amelyeket megosztottál, mint például a felhasználóneved.

A sütiket bármikor letilthatod vagy eltávolíthatod, ezáltal az addig tárolt információk is tartósan törlődnek.

 A KEZELT ADATOK KÖRE

A alábbi, a hírlevél feliratkozás során megadott adatokat kezeljük:

  • ž  Vezetéknév
  • ž  Keresztnév
  • ž  E-mail cím

A megadott személyes adatokat és a jelszót a Regisztráció és Nevezés menü pontból elérhető adatmódosító aloldalra belépve lehet megváltoztatni.

 AZ ADATKEZELÉS IDŐTARTAMA ÉS AZ ADATOK TÖRLÉSE

A fenti adatokat a Washingtoni Magyar Ház / American Hungarian Heritage House működésének időtartamáig kezeljük, ezt követően törlésre kerülnek.  A megadott adatokat kérelemre is töröljük a rendszerből, ezt az e-mail címen lehet kérni.

 A SZEMÉLYES ADATOK TÁROLÁSÁNAK MÓDJA, AZ ADATKEZELÉS BIZTONSÁGA

Szolgáltató a biztonságról szerverszintű és alkalmazásszintű védelmi eljárásokkal gondoskodik.

 EGYÉB ADATKEZELÉSEK

Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy jelen Adatkezelési Tájékoztatót a Felhasználók előzetes értesítése mellett – Honlap felületén történő értesítés - egyoldalúan módosítsa. A módosítás hatályba lépését követően a Felhasználó a Honlap használatával ráutaló magatartással elfogadja a módosított Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

Amennyiben a jelen adatkezelési tájékoztatóval kapcsolatban kérdése, észrevétele van, kérjük, írja meg az info(kukac)americanhungarianheritagehouse.org e-mail címre!

Jelen Adatkezelési Tájékoztató 2018. március 1. napjától érvényes

 Washingtoni Magyar Ház / American Hungarian Heritage House

útravaló

„A magyarság nem kalapdísz, hanem a szíve mélyében viseli a magyar, mint tenger csigája a gyöngyét.” (Gárdonyi Géza)

„Fedor István, A Washingtoni Magyar Ház elnöke és felesége Erika fantasztikus, hogy mennyire őszinte lelkesedéssel és gondviselő szeretettel szervezik a magyar programokat. Segítségükkel az eredeti magyar kézi hímzéssel díszített kollekcióm nagy sikerrel debütált és aratott sikert az Amerikai Egyesült Államokban.”
(Hrivnák Tünde, divattervező)

Hírlevél

Iratkozzon fel, ha rendszeresen értesülne magyar értékekről, aktuális és közelgő programokról!

Partnereink

* Our programs are hosted at the Marymount University

© 2018 American Hungarian Heritage House. All Rights Reserved. | Adatvédelmi szabályzat