Ajánló

Hungarian Academy

A Hungarian Academy 2009 októberében alakult meg a  Washington DC, Maryland és Virginia környéki lelkes szülők összefogásának eredményeként. 2013 őszén iskolánk hivatalosan bejegyzett non-profit szervezetté alakult és felvette a Hungarian Academy nevet.

A Washingtoni Magyar Iskola tanóráit a Marymount University tantermeiben tartjuk a Washingtoni Magyar Ház - American Hungarian Heritage House támogatásával.

A felszabadult légkörű, baráti hangulatban zajló, korosztályokra bontott óvodai és iskolai órák alatt a gyermekek magyar nyelvű énekeket, játékokat tanulnak. Elsajátítják az írás-olvasás tudományát, megismerkednek a magyar történelem fontos eseményeivel és a magyar hagyományokkal. Az iskolában járó gyermekek és szüleik remek közösséget alkotnak.

 http://www.dcmagyar.org/

FacebookTwitterSkypeLinkedInE-mailNyomtatás

Még több olvasnivaló

útravaló

„Minden nemzet a maga nyelvén lett tudós, de idegenen sohasem.” (Bessenyei György)

„Fedor István, A Washingtoni Magyar Ház elnöke és felesége Erika fantasztikus, hogy mennyire őszinte lelkesedéssel és gondviselő szeretettel szervezik a magyar programokat. Segítségükkel az eredeti magyar kézi hímzéssel díszített kollekcióm nagy sikerrel debütált és aratott sikert az Amerikai Egyesült Államokban.”
(Hrivnák Tünde, divattervező)

Hírlevél

Iratkozzon fel, ha rendszeresen értesülne magyar értékekről, aktuális és közelgő programokról!

Partnereink

* Our programs are hosted at the Marymount University

© 2018 American Hungarian Heritage House. All Rights Reserved. | Adatvédelmi szabályzat