Ajánló

Reconnect Hungary

Jelentkezz még ma a 2019-es ReConnect Hungary programra. Ismerd meg Magyarországot és fedezd fel magyar gyökereidet! A 2019. Június 14-30-ig tart... Tovább »

2nd Harvest Ball

2nd Harvest Ball - Szüreti Bál on SUNDAY, October 7, 5PM at Bretton Woods Club. It is going to be a fantastic party supporting the Hungarian communi... Tovább »

2. Szüreti Bál

Kiváló magyar borok, élő zene, magyar ételek, gyermek foglalkozás, magyar előadás, magyar néptánc.Időpont: 2018. Október 7., 5PMHelyszí... Tovább »

MAGYAR KÉZMŰVES MESTEREK A 15. NEMZETKÖZI NÉPMŰVÉSZETI VÁSÁRON SANTA FE-BEN

A szervezők meghívására négy magyar kézműves mester is részt vesz idén július 13-15. között az International Folk Art Market elnevezésű... Tovább »

Hungary Live Festival - New York

New Yorkban szervez magyar színházi fesztivált a k2 Színház csapata 2018. június 18. és 28. között rendezik meg New Yorkban a Hungary... Tovább »

útravaló

„A magyarság nem kalapdísz, hanem a szíve mélyében viseli a magyar, mint tenger csigája a gyöngyét.” (Gárdonyi Géza)

„Fedor István, A Washingtoni Magyar Ház elnöke és felesége Erika fantasztikus, hogy mennyire őszinte lelkesedéssel és gondviselő szeretettel szervezik a magyar programokat. Segítségükkel az eredeti magyar kézi hímzéssel díszített kollekcióm nagy sikerrel debütált és aratott sikert az Amerikai Egyesült Államokban.”
(Hrivnák Tünde, divattervező)

Hírlevél

Iratkozzon fel, ha rendszeresen értesülne magyar értékekről, aktuális és közelgő programokról!

Partnereink

* Our programs are hosted at the Marymount University

© 2018 American Hungarian Heritage House. All Rights Reserved. | Adatvédelmi szabályzat