Ajánló

MAGYAR KÉZMŰVES MESTEREK A 15. NEMZETKÖZI NÉPMŰVÉSZETI VÁSÁRON SANTA FE-BEN

A szervezők meghívására négy magyar kézműves mester is részt vesz idén július 13-15. között az International Folk Art Market elnevezésű... Tovább »

Hungary Live Festival - New York

New Yorkban szervez magyar színházi fesztivált a k2 Színház csapata 2018. június 18. és 28. között rendezik meg New Yorkban a Hungary... Tovább »

Nyári ösztöndíj-lehetőségek 2018

A Debreceni Nyári Egyetem idén is meghirdeti a nyári kurzusokra szóló ösztöndíj-programját, amelynek fő támogatói az intézmény part... Tovább »

Bocskai Rádió 1848/49-es forradalom és szabadságharc megemlékezése

Megemlékező ünnepség az 1848. március 15-i forradalomrólAz clevelandi Egyesült Magyar Egyletek szeretettel hív mindenkit a Magyar Nemzeti Ü... Tovább »

Hungarian Academy

A Hungarian Academy 2009 októberében alakult meg a  Washington DC, Maryland és Virginia környéki lelkes szülők összefogásának ered... Tovább »

« előző1 2 3 következő »

útravaló

„Minden nemzet a maga nyelvén lett tudós, de idegenen sohasem.” (Bessenyei György)

„Fedor István, A Washingtoni Magyar Ház elnöke és felesége Erika fantasztikus, hogy mennyire őszinte lelkesedéssel és gondviselő szeretettel szervezik a magyar programokat. Segítségükkel az eredeti magyar kézi hímzéssel díszített kollekcióm nagy sikerrel debütált és aratott sikert az Amerikai Egyesült Államokban.”
(Hrivnák Tünde, divattervező)

Hírlevél

Iratkozzon fel, ha rendszeresen értesülne magyar értékekről, aktuális és közelgő programokról!

Partnereink

* Our programs are hosted at the Marymount University

© 2018 American Hungarian Heritage House. All Rights Reserved. | Adatvédelmi szabályzat