Események

2018/05/19 » Sikerrel mutatkoztak be Kárpátalja Kincsei az Amerikai Egyesült Államokban

Óriási siker és a vártánál sokkal nagyobb érdeklődés fogadta a Kárpátalja Kincsei kulturális programsorozatot a tengerentúlon, amit a Was... Tovább »

2018/05/19 » Washingtoni Magyar Bál

MAGYAR FOUNDATION OF NORTH AMERICA a WASHINGTONI 4. SZ. BÁTORI JÓZSEF CSERKÉSZCSAPAT és a WASHINGTONI MAGYAR HÁZ szeretettel meghívja  Önt ... Tovább »

2018/05/15 » A 'Kárpátalja Kincsei' programsorozat New Yorkban

A Kárpátalja kincsei programsorozat Kárpátalja fantasztikus kulturális kincseit és történelmét mutatja be. Kárpátalja szakértők érdekes... Tovább »

2018/05/14 » A 'Kárpátalja Kincsei' programsorozat Cleveland-ben

A Kárpátalja kincsei programsorozat Kárpátalja fantasztikus kulturális kincseit és történelmét mutatja be. Kárpátalja szakértők érdekes... Tovább »

2018/05/12 » Kárpátalja kincsei

A Kárpátalja kincsei programsorozat Kárpátalja fantasztikus kulturális kincseit és történelmét mutatja be. Kárpátalja szakértők érd... Tovább »

2018/05/06 » Magyar Iskola évzáró ünnepsége

Időpont, 2018. május 6., délután 4-től 6-igHelyszín: Marymount University, 2807 N Glebe Rd, Arlington, VA 22207.A Hungarian Academy 2009 o... Tovább »

útravaló

„A magyarság nem kalapdísz, hanem a szíve mélyében viseli a magyar, mint tenger csigája a gyöngyét.” (Gárdonyi Géza)

„Fedor István, A Washingtoni Magyar Ház elnöke és felesége Erika fantasztikus, hogy mennyire őszinte lelkesedéssel és gondviselő szeretettel szervezik a magyar programokat. Segítségükkel az eredeti magyar kézi hímzéssel díszített kollekcióm nagy sikerrel debütált és aratott sikert az Amerikai Egyesült Államokban.”
(Hrivnák Tünde, divattervező)

Hírlevél

Iratkozzon fel, ha rendszeresen értesülne magyar értékekről, aktuális és közelgő programokról!

Partnereink

* Our programs are hosted at the Marymount University

© 2018 American Hungarian Heritage House. All Rights Reserved. | Adatvédelmi szabályzat