Hírek

Címkék: ökumenikus, segélyszervezet, segítség, partnerség, magyar

SEGÍTSÉG HATÁROK NÉLKÜL

Stefan J. Fedor magyarországi látogatása során ellátogatott a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet (MÖS) székházába, ahol Lehel Lászlóval, a Segélyszervezet elnök-igazgatójával találkozott. A két vezető egyeztetett arról, hogy a Washingtoni Magyar Ház milyen módon tudná leginkább segíteni az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját. A két szervezet hosszú távú partnerséget tervez. A Washingtoni Magyar Ház kommunikációjában ezen túl helyet kapnak a MÖS hírei és tevékenységei, segítve ezzel is a tengeren túli kommunikációt, sokszínű tevékenységével pedig biztosítva a kapcsolódási lehetőségeket.

Lehel László örömmel fogadta Stefan J. Fedor meghívását az Amerikai Egyesült Államokba. Az amerikai magyar közösségek és amerikai szervezetek bepillantást nyerhetnek majd a példaértékű és egyedülálló segélyezési folyamatokba. A tervek szerint a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet vezetősége komplex programmal és előadásokkal érkezik majd a Washingtoni Magyar Házhoz.

FacebookTwitterSkypeLinkedInE-mailNyomtatás

Még több olvasnivaló

útravaló

„Minden nemzet a maga nyelvén lett tudós, de idegenen sohasem.” (Bessenyei György)

„Fedor István, A Washingtoni Magyar Ház elnöke és felesége Erika fantasztikus, hogy mennyire őszinte lelkesedéssel és gondviselő szeretettel szervezik a magyar programokat. Segítségükkel az eredeti magyar kézi hímzéssel díszített kollekcióm nagy sikerrel debütált és aratott sikert az Amerikai Egyesült Államokban.”
(Hrivnák Tünde, divattervező)

Hírlevél

Iratkozzon fel, ha rendszeresen értesülne magyar értékekről, aktuális és közelgő programokról!

Partnereink

* Our programs are hosted at the Marymount University

© 2018 American Hungarian Heritage House. All Rights Reserved. | Adatvédelmi szabályzat