Hírek

Magyarország Barátai megbeszélés

Stefan J. Fedor magyarországi látogatása során örömmel fogadta el a Magyarország Barátai Alapítvány meghívását arra a megbeszélésre, ah... Tovább »

Magyar Diaszpóra Tanács

Stefan J. Fedor, a Washingtoni Magyar Ház elnöke több amerikai magyar szervezet vezetőjével együtt részt vett a Magyar Diaszpóra Tanács... Tovább »

Somogyi Viktória előadása

A Hit kiárusítása című nagysikerű filmjéről Somogyi Viktória tartott előadást a Washingtoni Magyar Ház szervezésében. Tovább »

Egy este Budapesten

Fantasztikus hangulat és közös öröm jellemezte a Washingtoni Magyar Ház különleges 'Egy este Budapesten' programját.Köszönjük a fellép... Tovább »

Szent István Zarándoklat 2018.

Idén is felemelő eseményen vehettek részt a Szent István Zarándoklat résztvevői. Az idei év legidősebb zarándoka 75, míg a legfiatalabb 11... Tovább »

Interjú a Kossuth Rádióban

Interjú Stefan Fedorral a Kossuth Rádióban:2018-07-23_FedorIstvan.mp3 Tovább »

útravaló

„A magyarság nem kalapdísz, hanem a szíve mélyében viseli a magyar, mint tenger csigája a gyöngyét.” (Gárdonyi Géza)

„Fedor István, A Washingtoni Magyar Ház elnöke és felesége Erika fantasztikus, hogy mennyire őszinte lelkesedéssel és gondviselő szeretettel szervezik a magyar programokat. Segítségükkel az eredeti magyar kézi hímzéssel díszített kollekcióm nagy sikerrel debütált és aratott sikert az Amerikai Egyesült Államokban.”
(Hrivnák Tünde, divattervező)

Hírlevél

Iratkozzon fel, ha rendszeresen értesülne magyar értékekről, aktuális és közelgő programokról!

Partnereink

* Our programs are hosted at the Marymount University

© 2018 American Hungarian Heritage House. All Rights Reserved. | Adatvédelmi szabályzat